“Georgiana nu mai are timp!” Strigăt de disperare pentru iubita lui Silviu, diagnosticată cu cancer. Scrisoarea de ajutor, virală.FOTO

Silviu Gabriel Ciolan, un militar din Târgoviște, a lansat un apel disperat în numele dragostei. Și-a luat inima în dinți și a povestit în fața lumii cum a cerut-o de soție pe Georgiana, după șapte ani de iubire, cum au plănuit nunta la anul și cum o banală durere i-a dus iubita pe un pat de spital. Acolo a aflat că suferă de cancer, a rămas fără păr, a început chimioterapia și doar o minune o poate salva.

Silviu a așternut într-o scrisoare drama prin care trece logodnica lui, pe care vrea să o salveze din ghearele morții. Georgiana a fost diagnosticată cu temutul cancer înainte de nuntă. Povestea caporalului a devenit virală pe Facebook.

Silviu și Georgiana sunt doi tineri frumoși și cu o poveste de dragoste greu încercată de o boală cu care a fost diagnosticată șatena. De când au ales să-și unească destinele, ei și-au făcut numeroase planuri pentru ca mariajul lor să fie unul minunat. Din nefericire, visurile lor s-au oprit în urmă cu cinci luni, când Georgiana a început să resimtă dureri la piciorul stâng. La început, ea nu le-a dat foarte mare importanță, a crezut că sunt trecătoare. Însă, după ce a mers la medic și și-a făcut analize, a primit un diagnostic cumplit: cancer.

Într-o scrisoare emoționantă, Silviu le-a cerut ajutorul camarazilor săi de la MApN pentru ca Georgiana, femeia alături de care vrea să-și petreacă toată viața, să aibă o șansă la viață. “Vă salut dragi camarazi! Mă numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez în cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Anul viitor pe 19 septembrie urmează să mă căsătoresc. Din păcate, începînd cu luna februarie, logodnica mea a început sa simtă o mică durere la piciorul stâng. După cateva investigații, internări, analize și un prim diagnostic greșit, am aflat că are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stâng, cu celule canceroase până la șold.

Abia în luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu două zile înainte de începerea tratamentului, ni s-a spus că are o suspiciune și la piciorul drep, pe femur, de 3 mm. Operația se va efectua intr-o clinică specializată din Viena. Costurile se ridică peste 50 mii euro în condițiile în care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm. Cu două împrumuturi, unul făcut de mine și unul de sora ei, abia strângem aproape… 30 mii euro. Tot țesutul mâncat va fi extirpat și înlocuit cu o proteză, în cel mai fericit caz. În cel mai rău, i se poate amputa piciorul… se poate pierde lupta….

Eu am 29 de ani, ea împlinește 24 luna aceasta. Nu a apucat nici măcar să își termine lucrarea de dizertație, pe care ar fi trebuit să o prezinte săptămâna aceasta. Cu sufletul plin de speranță și dragoste pentru iubita mea, vă rog pe voi dragi camarazi să ne ajutați să mai strângem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei” este scrisoarea militarului din Târgoviște, care a devenit virală.

Scrisoarea lui a strâns numeroase reacții din partea celor dornici să ajute, care au început să doneze și să scoată la licitații diverse obiecte, inclusiv o rochie de mireasă, pentru a stârnge bani pentru Georgiana,

Loading...